

Syrop o smaku świeżych orzechów laskowych. Polecany do kawy, gorącej czekolady, mleka i łączenia z mocnymi alkoholami
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Jeden z najpopularniejszych smaków używanych przy tworzeniu kawy smakowej. Wystarczy dolać 15ml syropu do naszej ulubionej kawy, żeby z każdym łykiem móc delektować się aromatem orzechów. Równe dobrze smakuje w kawie na ciepło, jak i na zimno
Syrop MONIN Hazelnut możemy dodać także do gorącego mleka, czekolady do picia, czy koktajli mlecznych. Jeśli chcemy użyć tego syropu w połączeniu z alkoholem to najlepiej będzie się komponował w mai tai, white russian, old fashioned, oraz innych połączeniach z rumem i whisky.
BARWA: słomkowa ze złotymi refleksami
SMAK: Smak świeżo zebranych orzechów laskowych
ZASTOSOWANIA: Kawy, milkshake'i, napoje deserowe, kakao, spienione mleko, drinki z ciemnymi mocnymi alkoholami
Zobacz także