- Nowy
Mokarabia Milano 1951 Arabica to najbardziej tradycyjna mieszanka palarni, która nawiązuje do jej początków
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Mokarabia Milano 1951 to kawa nawiązująca do początków palarni. W jej skład wchodzą Arabiki z Brazylii oraz Ameryki Środkowej, zrównoważone niewielką domieszką wysokiej jakości Robusty z Azji. Wypala w sposób średnio ciemno co pozwala podkreślić w smaku nuty kakao i zlikwidować wszelkie kwaśne aromaty.
Idealna Do Espresso i Kaw Mlecznych
Mokarabia Milano 1951 jest szczególnie polecana do przygotowywania espresso. Pozwala cieszyć się intensywnym naparem i lekką orzechową cremą. Będzie doskonale sprawdzać się w kawach mlecznych, takich jak latte czy cappuccino. Dzięki temu, iż jej smak nie ginie w połączeniu z mlekiem, każdy łyk jest prawdziwą ucztą dla podniebienia. Ta kawa jest idealna dla osób, które cenią sobie wyrazisty klasyczny włoski smak, jednocześnie nie rezygnując z elegancji i subtelności, jaką oferuje mieszanka z przewagą Arabiki.
Data palenia kawy: 19.09.2025
Najlepiej spożyć przed: 18.09.2027
Zobacz także